Kickstarter-kampanje til himmels
Gå tilbake til bloggen

Kickstarter-kampanje til himmels

Millionene strømmer inn etter at klokkeprodusenten Von Doren lanserte sin kickstarter-kampanje forrige uke. Flere medier i inn- og utland har den siste tiden omtalt braksuksessen.  

– Det er naturligvis alltid god stemning på kontoret til M51 når kundene våre lykkes med markedsføringen. Men da vi mottok tallene fra Von Doren sin kickstarter-kampanje må jeg innrømme at stemningen var litt utenom det vanlige, sier regissør i M51, Mathias Fossdal.

URÆD er en ny klokkemodell fra den norske klokkeprodusenten Von Doren. Målsettingen før lansering var at kampanjen skulle omsette for 200.000 kroner, derfor var overraskelsen stor da det ble klart at det tok i underkant av ett minutt å nå målsettingen da modellen ble lagt ut for salg forrige onsdag. Den enorme interessen for den norske klokkeprodusenten har blant annet blitt omtalt i Finansavisen.    

Rett til himmels

Salget fortsetter med uforminsket styrke og i dag nærmer URÆD seg utrolige 4 millioner kroner i salgsomsetning. Nesten 20 ganger høyere enn det som var målsettingen.  

– Det er lite som er mer tilfredsstillende enn slike positive resultater, og vi gleder oss naturligvis sammen med våre kunder, forklarer Mathias Fossdal.

Som regissør har Mathias Fossdal vært sentral i flere store videoproduksjoner etter at han ønsket seg tilbake til M51 i fjor. Han var også sentral i den tidligere filmproduksjonen til Von Doren, han vil imidlertid ikke ta æren for suksessen.

– Gode produkter selger seg selv, så dette handler først og fremst om at Von Doren er et kvalitetsprodukt og at de er dyktige til å fremme merkevaren. Vår oppgave i M51 er å bidra med hjelp og kompetanse når det er nødvendig, påpeker han.

Setter pris på digitalhjelp

Design av klokken URÆD har ifølge gründer og daglig leder i Von Doren, Øyvind VonDoren Asbjørnsen, vært en lang og krevende prosess som har pågått i halvannet år. Derfor var gleden stor over at mottakelsen har vært langt over det noen hadde sett for seg.

– Det er en utfordrende oppgave å utvikle eksklusive klokker som klarer å tilfredsstille kravstore klokkeentusiaster, men tilbakemeldingene viser at kvalitet og hardt arbeid over tid fortsatt er en suksessformel. URÆD er en hyllest av Ole Brudes historie og samtid, og forteller en viktig historie om mennesker som har hatt en stor betydning for Norge.

– Med hjelp fra M51 har vi klart å formidle den historien videre, vi setter stor pris på den jobben og engasjementet M51 legger ned for at vi skal lykkes. Siden jeg har arbeidet som filmprodusent og regissør selv, er det en sann glede å jobbe sammen med Mathias og medarbeiderne i M51, avslutter Øyvind VonDoren Asbjørnsen.

Dato
30.1.2020
Forfatter
Martin Vik
Dato
January 30, 2020

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

- plkflmjtoj

  • fff
    v

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!