Hvem er  M51 Marketing

Hvem er  M51 Marketing?

M51 ble startet i 2017 og er i dag et ledende digitalbyrå med hovedfokus på performance marketing og innholdsproduksjon.

Vår evne til å håndtere krevende og komplekse oppdrag på en fleksibel, kostnadseffektiv og kreativ måte står sentralt i vår arbeidshverdag. Derfor legger vi stor vekt på at våre ansatte har kompetanse og kunnskap som skal bidra til lønnsomhet for våre kunder.

Vi er eksperter på å skape engasjerende innhold som treffer riktig målgruppe. Vi mener at en god markedsstrategi er et resultat av performance marketing og kreativ innholdsproduksjon.

Hvorfor velge M51?

Dette sier kundene om oss!
eSmiley
2Rom
Von Doren
Hvordan vi jobber

Vi håndterer både store og komplekse prosjekter, så vel som mindre oppgaver. På en fleksibel, kostnadseffektiv og tidsbesparende måte skaper vi verdi for våre kunder.

Derfor er vi nøye med å sette sammen et team med den kompetansen som er nødvendig for å løse hvert enkelt oppdrag. Kundedialog er viktig for å skape en forventning som samsvarer med virkeligheten og vår tilnærming er at vi alltid oppfordrer til en jevn dialog med våre kunder.
M51 består av tre avdelinger med forskjellige kunnskapsområder og varierte bakgrunner som samarbeider tett: Design, Film og Performance.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med digital markedsføring!

Ta en prat:

+47 236 53 003

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!