Fra junior til senior
Gå tilbake til bloggen

Fra junior til senior

Denne uka mottok 19-åringen beviset på at to år hos M51 har høstet frukter. Etter at han nylig mottok svennebrevet og beviset på at han nå skal stå på egne bein, gleder han seg til fortsettelsen.

– Da jeg kom til M51 for to år siden som en uerfaren 17-åring var jeg selvfølgelig spent og nysgjerrig på hva som ventet meg. To år senere har jeg vært med på mange produksjoner, blitt trygg i arbeidshverdagen og er en del av et miljø med masse kompetanse, sier Jørgen-Andre.

Fredrikstad-gutten har de to siste årene jobbet som junior content creator i M51 og gjennom praksisperioden har han blitt en viktig bidragsyter hos filmavdelingen. Nå som svennebrevet er fullført, ser han frem til å fortsette reisen i M51, nå som freelancer.

– I tillegg til å ha fått veldig god oppfølgning har M51 gitt meg tillit og ansvar gjennom hele praksisperioden. Jeg har utviklet meg med oppgavene og det er tross alt det som definerer en god praksisplass, i tillegg til alle kollegaene som har støttet meg på veien. Selv om jeg skal jobbe freelance, håper og tror jeg det blir noen oppdrag fra M51, forteller han.

Regissør og ansvarlig for filmavdelingen i M51, Mathias Fossdal, er glad for at Jørgen-Andre skal fortsette, til tross for at praksisen er over. Han beskriver en selvstendig og dyktig ansatt som har bevist at alder ikke er en hindring.

– Jørgen-Andre har løst store oppgaver på strak arm, og kundene er strålende fornøyd med arbeidet han leverer. Han er kreativ, teknisk og selvgående, derfor har han også vært sentral i store prosjekter for store kunder.

– I M51 tror vi at ansvar og tillit er den beste oppskriften for utvikling, og det er Jørgen-Andre et synlig bevis på. Selv om han nå skal jobbe freelance, ønsker vi selvfølgelig å benytte oss av den kompetansen Jørgen-Andre representerer. Vi har allerede lagt noen planer sammen, så ser vi frem til å få inn nye praksisstudenter som drømmer om den samme karriereveien innen film hos oss, avslutter Mathias Fossdal.

Dato
19.6.2023
Forfatter
Marie Arnestad
Dato
June 19, 2023

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

- plkflmjtoj

  • fff
    v

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!