brukte-internship-som-oppvarming
Gå tilbake til bloggen

Ny prosjektleder klar for M51

Marthe Undrum (28) bytter ut internship med fast stilling i M51. Etter en rekordvarm sommer har hun blitt varm i trøya, men nå er hun klar for langt større oppgaver.  

Skrevet av: Martin Vik

– Et internship er spennende, og kanskje litt skummelt for begge parter, men å tilbringe en sommer hos M51 har vært utrolig gøy og lærerikt. Heldigvis er kjærligheten gjensidig og jeg er veldig glad for at jeg fikk tilbudet om fast stilling, forteller Marthe Undrum om sin nye jobbhverdag.

Som Digital Marketing Coordinator skal hun fungere som prosjektleder på heltid, men hun vil også få stor frihet til å bruke sine kreative egenskaper både eksternt og internt. Marthe kommer fra stillingen som leder for kundesenter og hun har også jobbet som markedsansvarlig tidligere. Hun er utdannet grafisk designer og har har bred kunnskap innen digital markedsføring, det tror hun vil styrke henne i rollen som prosjektleder i et digitalbyrå. Nå gleder hun seg til å jobbe tett på både store- og små kunder og være med på det hun beskriver som en spennende reise i M51.

Morsom arbeidshverdag  

M51 er fortsatt i startfasen, men digitalbyrået har på kort tid utviklet seg til å bli 15 ansatte. Miljøet på arbeidsplassen er en av grunnene til at Marthe raskt fant seg til rette i lokalene på Aker Brygge og hun peker på arbeidshverdagen når hun skal beskrive sin nye arbeidsplass.  

– Jeg opplever at M51 er flinke til å skape god trivsel og jeg får muligheten til å utvikle meg hver dag. Samtidig får jeg også frihet til å sette mitt preg på jobbhverdagen, tillit til å komme opp med egne ideer og løsninger, og vi jobber godt sammen som team.

– Vi ler veldig mye sammen på jobb og det er et resultat av at vi har det utrolig gøy sammen. M51 består av en ung og kunnskapsrik gjeng som brenner for å skape god markedsføring, det smitter over på kundene og er en sentral forklaring på fremgangen, mener Marthe.

Strukturert og energisk

Daglig leder i M51, Daniel Ervig, husker godt det første møtet med Marthe Undrum. I vår fikk M51-gründeren mange søknader om et summer internship i M51, allikevel var han aldri i tvil om at Marthe passet perfekt til jobben. Det skulle vise seg å være en god avgjørelse.

– Det er viktig å understreke at det var mange gode kandidater og vi mottok veldig mange søknader. Marthe skilte seg imidlertid ut gjennom å fremstå strukturert, formidle bred kunnskap om digital markedsføring og stille krav til hvilke forventninger hun har til M51.    

– Marthe er kul og uredd, hun sier det hun tror- og mener, vi følte alle sammen at Marthe kom inn med masse energi og nye impulser. Dette ble utelukkende forsterket gjennom sommeren og nå har hun heldigvis takket ja til en fast stilling hos oss, skryter Ervig.

Skal fortsette utviklingen  

Ervig forteller videre at ansettelsen av Marthe er en indikasjon på at M51 skal opprettholde sin visjon om å bygge opp et ledende digitalbyrå. Han forteller videre at strukturen for å håndtere store og krevende kunder er på plass og flere kjente aktører står allerede på kundelisten.

– Vi har stort sett unngått å drive oppsøkende salg i oppstartsfasen. Mye av årsaken til det tror jeg har en sammenheng med alle de dyktige og kunnskapsrike menneskene vi har knyttet til oss i M51, men det er også et resultat av nettverk og relasjoner.

Ervig er imidlertid klar på at suksessoppskriften er like enkel som den er vanskelig;  

– Når eksisterende kunder anbefaler oss til andre aktører, er det et sterkt argument om at vi har klart å skape tillit og troverdighet gjennom gode resultater. Derfor er vårt viktigste fokus at alle våre kunder skal være fornøyde til en hver tid, og med Marthe om bord er vi ytterligere styrket, avslutter han.

Dato
7.8.2018
Forfatter
Martin Vik
Dato
August 7, 2018

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

- plkflmjtoj

  • fff
    v

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!