Betalt (Google Ads + Bing) (PPC)

Google Ads


Google er verdens største bibliotek og derfor er det en pågående kamp om å ligge øverst i søkemotoren til Google. Google AdWords er betalt annonsering hvor kundene kjøper plasseringer. Kundene betaler per klikk og søkeordene har ulik verdi på bakgrunn av etterspørsel.

Google AdWords passer like godt for store og små bedrifter. Budsjett setter begrensninger, men M51 skaper synlighet uavhengig av budsjett og skviser det meste ut av hver krone. Vi er opptatt av at alle våre kunder skal få økt trafikk og synlighet.

 

Våre rådgivere har god dialog med Google, har alle sertifiseringene og holder seg oppdatert på trender og nyheter i markedet. Vi gjør kontinuerlige endringer, tilpasser søkeordene og optimaliserer din Google AdWords-konto, for at du skal få best mulig resultat. Vi gir våre kunder innsikt, opplæring og tilgang til å følge med på jobben vi utfører. Vi gjør grundige analyser av hvilke søkeord som er relevante for din bedrift, slik at søkeordene gir økt trafikk og kunder. Vi er fleksible og tilpasser ditt budsjett kontinuerlig, vårt oppdrag er å gjøre din bedrift synlig når noen søker etter dine tjenester og produkter.

 

M51 har også erfaring med globale Google AdWords-kontoer. Vi sørger for, så sant det er mulig, at din annonse blir vist på side én i Googles søkemotor. På bakgrunn av budsjett og kvalitet på nettsiden, gir vi alltid en realistisk forventning av hva kundene kan forvente seg av resultat.

 

​Vi jobber dynamisk og kontinuerlig med å styrke, forbedre og optimalisere søkeordene for å få best mulig fortjeneste. M51 har lang erfaring med å få klikkprisene lave, blant annet ved hjelp av relevant landingside som er relatert til annonseproduktene.Bing

Til tross for at Google er den dominerende søkemotoren er det fortsatt mange som benytter Bing til å finne frem til produkter og tjenester. Mange bedrifter blir overrasket over hvor mange som faktisk søker etter deres produkter i Bing. Konkurransen er mindre og prisene er lavere, og Bing er absolutt et sted bedrifter bør vurdere å være synlige.

 

M51 gjør alltid en analyse av hvilke markedsmuligheter som finnes for din bedrift og på bakgrunn av det utarbeider vi en strategi. Bing har mange funksjoner og tjenester som ligner på Google. Vi holder oss oppdatert på nyheter og mulighetene som finnes i de ulike søkemotorene, og hvor mange som søker etter dine produkter. Vi benytter data for å begrunne og argumentere for synlighet i de ulike kanalene. Modellen hvor annonsørene betaler per klikk er et godt argument for å annonsere i flere søkemotorer og sammenligne data. Vi er eksperter i både Bing og Google og har sertifiserte eksperter som vet hva som skal til for å skape synlighet, lav klikkpris og lønnsomhet.


Tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen digital markedsføring

Meld deg på