Twitch

Twitch er en direktesendt videostrømmingsplattform som eies av Amazon.com. Siden lansering har plattformen opplevd en enorm vekst, blant annet gjennom strømming av gaming. Derfor velger stadig flere å bruke Twitch som kanal for å fremme sin merkevare, nettopp fordi de kan nå ut til en yngre målgruppe. 


Twitch er en direktesendt videostrømmingssplattform, som eies av Amazon.com. Plattformen ble lansert 6. juni 2011 som et alternativ til Justin.tv, og fokuserer hovedsakelig på direktestrømming av videospill og lignende fra frivillige brukere. Plattformen drives av Twitch Interactive, Inc. som har hovedkvarter i San Francisco, USA.

Twitch har hatt en massiv vekst siden etableringen og er i dag en av de sidene som leverer mest strømmet innhold til forbrukere. I 2014 rapporterte de 43 millioner besøkende hver måned som gjorde dem til den fjerde største nettsiden basert på mengde internett-trafikk. Samtidig meldte de at Justin.tv ville bli nedlagt og omgjort til Twitch.[1] I 2015 rapporterte Twitch.tv at de hadde 2.1 millioner frivillige kringkastere og over 100 millioner besøkende hver måned.[2]

Tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen digital markedsføring

Meld deg på