Sosiale medier

M51 finner riktig kanal og målgruppe for din bedrift i sosiale medier.

Sosiale medier

Er du usikker på hvilken plattform som er riktig for din bedrift å markedsføre seg i?

Vi utarbeider en strategi og finner frem til riktig kanal og målgruppe. Riktig budskap i riktig kanal er nøkkelen til økt salg og merkevarebygging.

M51 er eksperter innen digital markedsføring og har lang erfaring med oppsett og design av annonsebilder/video, opprettelse av annonsekonto og treffe riktig målgruppe.

Facebook

«Alle» er på Facebook; privatpersoner, bedrifter og statsledere. Facebook- gründer Mark Zuckerberg har siden oppstarten i 2004 utviklet Facebook til et av verdens mektigste selskaper. Suksessen er et resultat av jevnlige endringer og oppdateringer for å møte behovene til brukerne.

M51 har lang erfaring med innholdsproduksjon, design av annonser og annonsering på Facebook. Facebook er en fantastisk annonseplattform for store og små bedrifter. Med mulighet til å blant annet segmentere på alder, kjønn, bosted og sivilstatus, er det enkelt å få frem riktig annonse til riktig mottaker. De mange brukerne til Facebook legger igjen enorme mengder informasjon som gir annonsørene en unik målgruppe. Det er enkelt å ha kontroll over annonsebudsjettet og det kan tilpasses de ulike kampanjene.

For mange bedrifter fungerer også Facebook som et informasjon- og kundeservice-senter. Facebook, med alle sine funksjoner, er et kraftig verktøy og en kostnadseffektiv tjeneste for bedriftene. Det er imidlertid viktig å sette seg inn i policy-reglementene for hva som er tillat. Regelbrudd kan føre til at kampanjer blir stoppet og at Facebook sletter den aktuelle Facebook-siden. Det er én av grunnene til at flere ønsker å benytte seg av eksperter innen digital markedsføring.​

M51 er eksperter innen digital markedsføring og har lang erfaring med oppsett og design av annonsebilder/video, opprettelse av annonsekonto og treffe riktig målgruppe. Uten binding på våre tjenester lar vi resultatene snakke for seg selv. M51 har noen av de fremste ekspertene innen Facebook i Norge og Skandinavia, og har levert solide resultater for store og små bedrifter. Det er også grunnen til at vi ikke har binding på våre tjenester, fordi vi er trygge på at du blir fornøyd og at vår kompetanse vil være lønnsom for din bedrift.

Les mer / Les mindre
M51 er eksperter på å synkronisere Facebook og Instagram-annonser og treffe riktig målgruppe.

Instagram

Instagram ble i 2012 kjøpt opp av Facebook, og siden oppkjøpet har den populære bilde- og videodelingstjenesten fått ytterligere funksjoner. Instagram omtales ofte som «inspirasjon» og har de siste årene utviklet seg til å bli en viktig plattform for bedrifter.

M51 var blant de første i Norge som annonserte for kunder på Instagram. Det var imidlertid mange brukere som reagerte negativt på at Instagram ble en annonseplattform. Nå er situasjonen en helt annen og sponsede innlegg skremmer ikke brukerne fra å vise interesse for annonseinnleggene. 

Etter at Facebook kjøpte opp Instagram i 2012 har bilde- og videotjenesten blitt en solid annonsekanal. Inspirerende bilder og videoer som når riktig målgruppe har en god effekt. Fra Facebook-siden til din bedrift kan du enkelt opprette annonser eller kampanjer for Instagram. Instagram benytter også de samme annonsemodellene som Facebook og Google AdWords. Det er ingen fastpris, annonsørene kan eksempelvis betale per. klikk. 

M51 er eksperter på å synkronisere Facebook og Instagram-annonser og treffe riktig målgruppe. Vi bygger merkevare, skaper økt trafikk og kunder gjennom synlighet i ulike sosiale medier. Vi skaper interesse og sporer brukerne i de kanalene hvor de befinner seg. M51 vet at én visning ikke er nok for å skape konvertering, derfor foretrekker vi å kombinere bruken av sosiale medier. Vi overvåker alle annonsene kontinuerlig for å måle hvilken effekt de har på de ulike målgruppene. 

​M51 vet hvordan din bedrift kan inspirere flere til å velge ditt produkt og tjenester på Instagram. Vi vet også hvem vi skal ekskludere fra annonsene, slik at din bedrift sparer penger, og det er en kunnskap som er minst like viktig.

Les mer / Les mindre
M51 har eksperter med erfaring og kompetanse innen LinkedIn som vet hva som skal til for å få gode resultater.

LinkedIn

LinkedIn er et sosialt nettverk som brukes til å samle profesjonelle kontakter og forretningsforbindelser. LinkedIn er en fantastisk kanal for rekruttering og prospecting. Vi har god erfaring med å promotere B2B-eventer og lignende på LinkedIn.

LinkedIn er en troverdig kanal som har som utgangspunkt å bygge nettverksrelasjoner, men som i senere tid også har blitt en viktig annonse- og rekrutteringskanal. Gjennom å annonsere på LinkedIn vil man enkelt kunne rette annonsene mot de personene som er aktuelle, gjerne på bakgrunn av posisjon og stilling. 

LinkedIn har en høy grad av troverdighet og fremstår som den seriøse aktøren innen sosiale medier. Derfor kan det nettopp være LinkedIn som er den riktige kanalen og den plattformen som er best egnet for en annonse. LinkedIn blir dessverre ikke alltid nevnt når markedssjefene setter seg ned for å drøfte hvilken markedsstrategi som er riktig. 

M51 mener LinkedIn er et fullverdig alternativ som annonseplattform og en god kanal for synlighet og troverdighet. På samme enkle måte som de andre annonsekanalene kan du enkelt kontrollere annonsekampanjene ved å sette et totalbeløp, eller sette opp maksimumsbeløpet du er villig til å betale per klikk (CPC betale per. klikk). Er formålet å bygge merkevare, vil det kanskje være hensiktsmessig å betale for antall visninger (CPM). Prisen er satt på bakgrunn av konkurranse fra andre budgivere som kjemper om den samme målgruppen. 

​De fleste mediebyråene i Norge har sin kjernekompetanse innen Facebook og Google, det har også vi. Men M51 er et fullservice digitalbyrå med bred kompetanse innen sosiale medier og digital markedsføring. Vi har eksperter med erfaring og kompetanse innen LinkedIn som vet hva som skal til for å få gode resultater.

Les mer / Les mindre
M51 stiller med god kunnskap om mulighetene man har som bedrift på Snapchat, og kan bistå med strategi og rådgivning for din bedrift.

Snapchat

Siden 2011 har brukerne delt bilder og videosnutter med sine venner. De siste årene har også flere bedrifter tatt i bruk Snapchat i sin markedsføring. Snapchat jobber kontinuerlig med utviklingen av sin annonseplattform, som byr på nye, kreative måter for bedrifter å markere seg på.

Snapchat har endelig blitt en annonsekanal. Det vil brukerne i langt større grad oppleve i tiden fremover. Flere kjente norske merkevarer er allerede godt synlige i Snapchat, men trolig vil også mindre aktører snart dukke opp i den morsomme bilde- og videotjenesten.

​Fordelen til Snapchat er at de har veldig mange unge brukere og det er en målgruppe som annonsørene er på jakt etter. I likhet med Instagram vil Snapchat gradvis bli en annonsekanal som i større grad er tilpasset store og små bedrifter. M51 stiller med god kunnskap om mulighetene man har som bedrift på Snapchat, og kan bistå med strategi og rådgivning for din bedrift.

Les mer / Les mindre

Klar for å komme i gang?

Har du sett noe du synes virker interessant, og vil komme i gang? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

M51 Marketing

Støpergigata 2
0250 Oslo
Org. nr: 918703950