SEO

M51 legger til rette for at din nettside får økt trafikk gjennom søkemotoroptimalisering.

SEO

Drømmer du om å ligge øverst i søkemotorene til Google eller Bing?

 Vi utarbeider tekster, bygger lenker og gjør nødvendige endringer for å legge til rette for at din nettside får økt trafikk. Gjennom analyse og rapporter holder vi våre kunder oppdatert på status og arbeidsoppgavene som skal utføres til en hver tid.

M51 vet hva som skal til for å få din nettside høyt opp på relevante og lønnsomme søkeord i Google.

Google

Verdien er av å ligge på side 1 organisk (ikke betalt) i søkemotoren til Google har en høy verdi. Derfor er det stor konkurranse om å ligger øverst på relevante søkeord for din bedrift. Enkelte undersøkelser viser at kun én prosent klikker seg videre til side to på søk i Google.

Kampen om å ligge øverst i Google søkemotor er stor, fordi verdien av en topplassering er lukrativ. Det er mange parametere som avgjør hvorvidt din nettside fortjener en topplassering. Vi er eksperter på å gjøre nødvendig tiltak for å styrke din nettside og få en god score hos Google. En moderne nettside er viktig for å starte arbeidet mot en høyere plassering. Med et godt fundament på plass vil vi starte prosessen med å bygge lenker, skape relevans og få økt trafikk til nettsiden. I tillegg vil vi jobbe med en rekke ulike strategier for å styrke den organiske posisjonen. 

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et viktig tiltak for din bedrift og bør være et satsingsområde. M51 utarbeider en søkeordsanalyse for våre kunder og finner frem til hvilke søkeord som er verdifulle for din bedrift. Vi anbefaler også å opprette en blogg for å styrke autoriteten til nettstedet. Gjennom bloggen utarbeider vi tekster som vil styrke søkeordene og med det skape ytterligere relevans. M51 bygger også lenker som skaper relevans mellom ulike nettsider som oppleves som viktige og troverdige. 

​Enkelte undersøkelser viser at kun én prosent klikker seg videre til side 2 i Googles søkemotor, derfor er verdien av en plassering på side én svært verdifull. Det er imidlertid tøff konkurranse om topplasseringene og SEO er et satsingsområde for mange bedrifter. M51 vet hva som skal til for å få din nettside høyt opp på relevante og lønnsomme søkeord.

Les mer / Les mindre
M51 hjelper din bedrift med synlighet innenfor søkemotoren Bing.

Bing

Til tross for at Google er den dominerende søkemotoren er det fortsatt mange som benytter Bing til å finne frem til produkter og tjenester. Mange bedrifter blir overrasket over hvor mange som faktisk søker etter deres produkter i Bing. Konkurransen er mindre og prisene er lavere, og Bing er absolutt et sted bedrifter bør være synlige.

M51 vet hvordan din bedrift kan tilfredsstille Google og få robotene til å løfte din nettside oppover i søkemotoren.

Analyse

«Alle» er på Facebook; privatpersoner, bedrifter og statsledere. Facebook- gründer Mark Zuckerberg har siden oppstarten i 2004 utviklet Facebook til et av verdens mektigste selskaper. Suksessen er et resultat av jevnlige endringer og oppdateringer for å møte behovene til brukerne.

En realistisk og klar målsetting for søkeoptimalisering (SEO) er essensielt i utarbeidelsen av strategi og forventning. Det er viktig å samle data og informasjon om hvilke søkeord som har stor verdi for dine tjenester og produkter. Søkemotoroptimalisering kan være en tidkrevende og omfattende prosess, derfor er det viktig at det ikke er noen tvil om hvilke søkeord som er relevante for bedriften. Eksempelvis bør en skobutikk bør være synlig på sko, ikke klær. Det kan være uoppnåelig med en topplassering nasjonalt, da bør strategien være å skape synlighet i et mindre område som er relevant for butikken. 

Gjennom en analyse vil bedriften få data på hvor mange som søker på relevante søkeord, hvilken plassering bedriften har i dag og hvor realistisk en topplassering er. Robotene til Google er blitt smartere og krever en brukervennlig og moderne nettside. M51 vet hvordan din bedrift kan tilfredsstille Google og få robotene til å løfte din nettside oppover i søkemotoren. Vi gjennomgår alle områder som er viktige for å løfte nettsiden og kartlegge hvilken verdi de ulike søkeordene vil ha for din bedrift. I analyse-fasen er det også naturlig å gjøre en analyse av konkurransen og eventuelle konkurrenter for å kartlegge hvor omfattende arbeid som kreves. 

​En SEO-analyse gir blant annet tall på hvor mange som søker på ord og setninger i søkemotorene hver måned. Gjennom en analyse kan vi regne ut og lage et estimat som indikerer hvor mye din bedrift vil tjene på en topplassering.

Les mer / Les mindre

Klar for å komme i gang?

Har du sett noe du synes virker interessant, og vil komme i gang? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

M51 Marketing

Støpergigata 2
0250 Oslo
Org. nr: 918703950