Rådgivning

M51 older både seminarer og workshop for din bedrift innen digital markedsføring.

Rådgivning

Etterlyser du økt kompetanse og kunnskap for din bedrift?

Våre rådgivere holder både seminarer og workshop for din bedrift. I tillegg utarbeider vi detaljerte analyser og strategier som gir deg tyngden du trenger til å ta de riktige beslutningene.

M51 tilbyr en ekstern analyse av hvilke satsingsområder som kan være riktig for din bedrift.

Analyse

Mange bedrifter ønsker en ekstern analyse av hvilke satsingsområder som kan være riktige for bedriften. En analyse utarbeides på bakgrunn av konkrete ønsker i en gitt tidsperiode, eller en generell vurdering fra eksperter på området. Analysen tar utgangspunkt i innsamlede data og digital brukeratferd.

Det kan være vanskelig å vite hvilken markedsstrategi som er riktig for din bedrift. Facebook, Instagram, Google, Bing, Youtube, LinkedIn, Twitter, SEO, blogg eller nyhetsbrev? Det finnes mange ulike strategier for økt synlighet og potensielle kunder. M51 er et fullservice digitalbyrå som hjelper bedrifter med å utarbeide en analyse av potensialet for din bedrift. Vi kartlegger målgrupper og finner dem i de ulike kanalene. Vi ønsker ikke å prøve oss frem, men bruke data til å fastslå hvor lønnsomheten er størst. Våre rådgivere har kvalifisert kunnskap om digitale medier og er sertifiserte innenfor flere områder.

Når vi utarbeider en analyse på vegne av en bedrift, kan oppdragsgiveren være trygg på at M51 alltid fokuserer på kundens lønnsomhet. Derfor har vi sertifiserte eksperter, ikke selgere. For at kundene skal være trygge på at vi mener alvor, har vi ingen binding på våre tjenester og produkter. Vi utarbeider enkle og kortsiktige analyser, men vi produserer også omfattende og langsiktige analyser for din bedrift. Våre eksperter og rådgivere har lang erfaring med å hente inn data gjennom tunge tekniske verktøy for å få en nøyaktig og detaljert oversikt.

​Ønsker din bedrift økt kunnskap om potensial og lønnsomhet før en kampanje, eller en markedsanalyse, vil M51 hente inn data som styrker utgangspunktet for en vellykket strategi. Våre avanserte analyseverktøy tillater oss å jobbe raskt og effektivt og kundene kan få nødvendig informasjon i løpet av kort tid.

Les mer / Les mindre
Vektorisert ikon av et papirark.

Strategi

Riktig tidsperiode, hvilken digital plattform og budskap er nøkkelen til god respons og utbytte av digital markedsføring. En god strategi er dynamisk og er tilpasset brukerne.

Et tydelig budskap, en morsom historie eller konkurranse, vi vet hvilken kanal som er riktig. Vi vet hvor lønnsomheten er størst. Sammen med våre kunder setter vi opp en realistisk målsetting, legger en plan for hvordan vi sammen kan skape oppmerksomhet rundt en kampanje. Eller hvordan vi kan konvertere nye kunder. 

M51 er et digital mediebyrå som er eksperter innen Facebook, Google, Youtube, Bing, Instagram, LinkedIn, SEO, Twitter og blogg. Vi har lang erfaring innen digital markedsføring og holder oss oppdatert på nyheter knyttet til sosiale medier. Vi evner å produsere en kortsiktig strategi, men vi jobber også med kunder som har langsiktige målsettinger. Uavhengig av kundens målsetting har ikke M51 binding på produkter og tjenester. Når vi fremlegger våre anbefalinger til kundene ønsker vi dialog og diskusjon. 

En god strategi er et resultat av gode forberedelser, diskusjon og data. Våre løsninger er som oftest utprøvde og er basert på tidligere erfaringer og kunnskap. Vi evner imidlertid å tenke innovativt og produsere kreative og nytenkende løsninger. Vi tilpasser strategi etter kundens målsettinger, enten det er innhenting av leads, eller merkevarebygging. 

​Trenger din bedrift en solid strategi for hva som skal til for å gjøre suksess på Facebook, Instagram, Google, Youtube eller i andre kanaler, vil M51 være din guide til suksess. Vår strategi skal være lønnsom for din bedrift og skape synlighet som varer.

Les mer / Les mindre
En workshop med M51 skal styrke bedriftens digitale kunnskap, kartlegge behov og sammen komme frem til en lønnsom strategi.

Workshop

Diskusjon eksternt er viktig for å få en god oversikt over hvilke strategier og muligheter som gir størst verdi. I forkant av en satsing, eller ny markedsstrategi, vil det være lønnsomt å hente inn synspunkter og konkrete løsninger fra et eksternt byrå som er med i prosessen.

M51 arrangerer workshop for din bedrift og vi setter pris på at så mange som mulig deltar. Når vi inviterer til workshop forbereder vi alltid en presentasjon med analyse og strategi som er skreddersydd dine tjenester og produkter. På forhånd henter vi også inn ønsker fra oppdragsgiveren som vi tar med oss inn i en workshop. Våre eksperter innen sosiale medier, design og innhold legger frem konkrete forslag som vi mener vil styrke din bedrift. 

Våre oppfordringer er basert på erfaring, kunnskap og analyse. Vi bruker tidligere kundecaser som referanser og foretrekker utprøvde løsninger for å minimere en hver risiko. M51 er et digitalt mediebyrå som lytter til kundene, men som samtidig står opp for de løsningene vi mener er mest lønnsomme. 

En workshop med oss skal styrke bedriftens digitale kunnskap, kartlegge behov og sammen komme frem til en lønnsom strategi. Vi presenterer ulike muligheter som finnes innen digitale medier, legger frem alternative løsninger som er best egnet for bedriften. Forklarer hvordan verktøy fungerer og hvordan bedriften selv kan håndtere dem. Vi besvarer eventuelle spørsmål og diskuterer hvordan din bedrift kan få økt kunnskap og kontroll på markedsføringen. Vi gjennomgår alt fra avanserte og tekniske løsninger til innhold på siden som kan styrkes. 

​En workshop med M51 vil inspirere din bedrift og forsikre deg om at vår kunnskap vil være lønnsom. Vi tror ikke på lang bindingstid, vi vet at kunnskap og erfaring er det som skaper relasjoner innen digital markedsføring.

Les mer / Les mindre
M51 har lang erfaring fra frokostseminarer, foredrag for bedrifter og seminarer hvor vi formidler nyheter eller annet som er relevant innen digital markedsføring.

Seminar

Økt digital kunnskap og kompetanse er til inspirasjon for dine ansatte, eller kunder. Foredragsholdere som forteller om muligheter, trender og bruk av sosiale medier vil engasjere og styrke kunnskapsnivået til din bedrift.

M51 har lang erfaring fra frokostseminarer, foredrag for bedrifter og seminarer hvor vi formidler nyheter eller annet som er relevant innen digital markedsføring. Våre foredragsholdere er oppdatert på nyheter og trender i markedet og vi deler gjerne vår kunnskap med din bedrift, eller holder foredrag på vegne av bedrifter. 

Våre seminarer og foredrag er i henhold til ønsker innen sosiale medier. Vi har noen av landets fremste eksperter som kjenner hemmelighetene bak digital suksess. Gjentagende suksess er et resultat av analyse, optimalisering, overvåking, kunnskap, erfaring og innhold som skaper interesse. Forskjellen mellom en god og dårlig kampanje kan være små detaljer. Vi lærer vekk suksessoppskriften til noen av landets største annonsører og merkevarer, viser eksempler på godt innhold og hvilken effekt dette kan få for din bedrift. Ingen kan si med sikkerhet hva fremtiden vil bringe, men vi vet at din bedrift må forberede seg på nok en digital tidsalder. 

M51 er eksperter på Facebook, Google, Instagram, Youtube, LinkeIn, Twitter, SEO, Content og ellers alt som er relatert til digital markedsføring. Vi elsker å lære bort, avsløre nyheter og inspirere andre til å forstå verdien av den digitale tidsalderen vi lever i. Vi kommer til deg, eller arrangerer seminarer i våre lokaler med plass til opptil 150 deltagere. 

​Ønsker din bedrift et inspirerende og informativt seminar for deg og dine ansatte, bør du velge M51.

Les mer / Les mindre

Klar for å komme i gang?

Har du sett noe du synes virker interessant, og vil komme i gang? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

M51 Marketing

Støpergigata 2
0250 Oslo
Org. nr: 918703950