Annonsering

M51 hjelper din bedrift til å velge riktig annonseplattform for digital markedsføring.

Annonsering

Opplever du lav respons og ønsker økt oppmerksomhet rundt din merkevare?

 Vi plasserer riktig annonse i riktig kanal og treffer din målgruppe.
Vår oppgave er å sørge for at din bedrift tjener penger hver gang du bruker penger. Det gjør vi blant annet gjennom å velge riktig annonseplattform.

M51 har lang erfaring med å skaffe gode resultater for kunder på Facebook og vi vet hvordan vi skal nå frem til riktig målgruppe.

Facebook

I overkant av 80 prosent av den norske befolkningen opplyser at de er på Facebook. Det er imidlertid ikke bare antall brukere som gjør Facebook til en glimrende annonseplattform. Facebook samler inn enorme data om sine brukere som annonsørene kan bruke til å segmentere og treffe riktig målgruppe.

M51 har gode relasjoner med Facebook og vi holder oss oppdatert på nyheter og trender i markedet. Vi har lang erfaring med å skaffe gode resultater for kunder på Facebook og vi vet hvordan vi skal nå frem til riktig målgruppe. En god annonse er et resultat av grundig forarbeid, godt innhold og en realistisk forventning av resultat. 

M51 setter kundene først og de resultatene vi oppnår på vegne av kundene er det som skal være grunnlag for et videre samarbeid. Vi har ingen bindene avtaler, i motsetning til andre mediebyråer. Resultatbasert markedsføring er fremtiden innen digital markedsføring, mener vi. M51 ønsker å bli vurdert på bakgrunn av de resultatene vi leverer i dag, ikke i morgen. Våre eksperter har forvaltet noen av de største annonsekontoene for bedrifter i Norge og levert glimrende resultater. 

Uten binding på våre tjenester trenger ikke din bedrift å binde seg til en avtale med krav om annonser frem i tid. M51 ønsker å jobbe dynamisk med hver eneste kunde, tilpasse oss sesong, produkt og budsjett. Vi ønsker å jobbe kortsiktig og være dedikerte til hver oppgave vi skal utføre, men med en langsiktig tankegang. Vi er imidlertid tydelige på at en langsiktig tankegang og plan, ikke krever en langsiktig binding. Med M51 kan kundene være trygge på at de får det de betaler for, enten de ønsker 1, 5 eller 10 annonser.

Les mer / Les mindre
M51 hjelper din bedrift med å styrke og forbedre søkemotoroptimalisering for å få mest mulig fortjeneste.

Google AdWords

Google er verdens største bibliotek og derfor er det en pågående kamp om å ligge øverst i søkemotoren til Google. Google AdWords er betalt annonsering hvor kundene kjøper plasseringer. Kundene betaler per klikk og søkeordene har ulik verdi på bakgrunn av etterspørsel.

Google AdWords passer like godt for store og små bedrifter. Budsjett setter begrensinger, men M51 skaper synlighet uavhengig av budsjett og skviser det meste ut av hver krone. Vi er opptatt av at alle våre kunder skal få økt trafikk og synlighet.

Våre rådgivere har god dialog med Google, har alle sertifiseringene og holder seg oppdatert på trender og nyheter i markedet. Vi gjør kontinuerlige endringer, tilpasser søkeordene og optimaliserer din Google AdWords-konto, for at du skal få best mulig resultat. Vi gir våre kunder innsikt, opplæring og tilgang til å følge med på jobben vi utfører. Vi gjør grundige analyser av hvilke søkeord som er relevante for din bedrift, slik at søkeordene gir økt trafikk og kunder. Vi er fleksible og tilpasser ditt budsjett kontinuerlig, vårt oppdrag er å gjøre din bedrift synlig når noen søker etter dine tjenester og produkter.

M51 har også erfaring med globale Google AdWords-kontoer. Google AdWords er resultatbasert markedsføring, derfor er det også naturlig at vi lar resultatene snakke for seg selv og at vi ikke har binding på våre avtaler. Vi sørger for, så sant det er mulig, at din annonse blir vist på side én i Googles søkemotor. På bakgrunn av budsjett og kvalitet på nettsiden, gir vi alltid en realistisk forventning av hva kundene kan forvente seg av resultat.

​Vi jobber dynamisk og kontinuerlig med å styrke, forbedre og optimalisere søkeordene for å få best mulig fortjeneste. M51 har lang erfaring med å få klikkprisene lave, blant annet ved hjelp av relevant landingside som er relatert til annonseproduktene.

Les mer / Les mindre
M51 hjelper din bedrift med programmatisk annonsering.

Programmatisk

Automatiserte annonsekjøp, også kjent som programmatisk annonsering, har den siste tiden fått stor oppmerksomhet fordi kundene opplever en god effekt av annonsene. Gjennom programmatisk annonsering får bedriftene mulighet til å plassere annonsene på utallige nettsteder.

M51 hjelper din bedrift med video-annonsering for å få frem et tydelig budskap.

Video

Trenden i markedet understreker at video fungerer veldig godt mot kundene. De siste årene har flere bedrifter byttet ut bilder med video for å få økt oppmerksomhet rundt kampanjer på nett. Video samler inn større data og gir annonsørene flere funksjoner.

Video-annonsering gir annonsørene langt større informasjon om målgruppen. Video-annonsering åpner for å kartlegge hvem som ser hele videoen, hvem som kun ser noen sekunder og hvem som ikke er interessert. På bakgrunn av det kan vi ekskludere personer og kjøre remarketing på de som har vist interesse.

​Vi vet at det er en viktig faktor for å få gode resultater. Digital markedsføring handler først og fremst om innhenting av data og informasjon for å skape konverteringer. M51 var blant de første i Norge som oppfordret våre kunder til å bruke ressurser på video-annonsering fremfor stillbilder. Bruk av video krever et tydelig budskap og innhold som kommer frem tidlig og tekst i posten som skaper interesse. Video snakker direkte med brukerne og spiller på følelser.

Les mer / Les mindre

Klar for å komme i gang?

Har du sett noe du synes virker interessant, og vil komme i gang? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

M51 Marketing

Støpergigata 2
0250 Oslo
Org. nr: 918703950